Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Balıkesir'de görevli komutanlar Uğur'u ziyaret etti

Balıkesir

Balıkesir'de görev yapan üst düzey komutanlar, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

Balıkesir’de görev yapan üst düzey komutanlar, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Garnizon ve Okullar Komutanı Tuğgeneral Lokman Ali Yıldız, Bakım Okulu Komutanı Tuğgeneral Metin Toker ve Hava Üs Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu’nu makamında kabul etti.
Daha önce Başkan Uğur’un kendilerini ziyaret ettiği komutanlar nezaket ziyaretin de bulundukları Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’a görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunup çalışmalarında başarı dilediler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, büyükşehir yapılanması ve çalışmalarla ilgili kısa bilgiler verdi.
Başkan Uğur, Garnizon ve Okullar Komutanı Tuğgeneral Lokman Ali Yılmaz, Bakım Okulu Komutanı Tuğgeneral Metin Toker ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İshak Dayıoğlu’na nazik ziyaretlerine teşekkür etti.
Komutanlar da Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’a gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek makamından ayrıldı.



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı